2011-01-16 | 22:00:40

the best outfits from the ELLE-carpet


Svart var tydligt ett genomgående tema, både på män som kvinnor, men att bryta av det svarta med dess kontrastfärg såhär var riktigt snyggt! Blir ju inte fulare av att klänningen Camilla Åstrand bär är to-die-for och att hon ser ut som en ängel. Hennes kavaljer, Viktor Barth-Kron, är inte mindre stilig.

Fullkomligt rådiggar dessa två damers klänningar. (Alexandra Dahlström och Pamela Bellafesta, om någon skulle undra.)

Tänkte mest påpeka Salem al Fakirs nya frisyr, med tre ord... Inte alls snyggt.. Parets outfits å andra sidan var för tråkiga för att kommenteras. (Okejdå, kan erkänna att jag diggar Caroline Lavenius klänning.)

Snyggt med bara ben och Sofi Fahrman är vacker som vanligt, här i en söt liten guldklänning. Förstår mig inte på hela den här vida-byxor-trenden. Speciellt inte dessa kjolbyxor Frida Fahrman har på sig.

En enkel look med kavaj som bryter av till det stiliga, by Markus Krunegård.

Elin Lanto med systern Ida, båda iklädda klänningar Ida har sytt. Ida Lantos klänning är helt enastående, så enkel men lika elegant och vacker på samma gång. Älska draperingen, det transparenta tyget varvat med täckande.

Kan inte se storheten i Elin Klings helvita outfit. Byxorna är gräsliga, förstår inte hur vida byxor är kapabla att komma upp på tapeten igen när det är så fula.

Elegant med hellång klänning och snyggt med asfaltsgrått till kastanjebrunt. Magnus Wistam och Efva Attling.

Enkelt, välklätt with a lot of class. Andreas Sjödin och frun Anna.

Vågat ( och vulgärt?) av Rebecca Simonsson, inte fult men inte heller snyggt. Vid sidan av den förutspådda snackisen skyms Linda Sundblad som lyckats riktigt bra. Om det inte vore för skorna (som påminner mig om Amelies skor, huvudkaraktären från filmen "Amelie från Montmartre") skulle jag höjt hennes klädval till skyarna! Eller, en mindre pösig jacka skulle nog gjort susen också.

Är helt förälskad i Musse Hasselvall och det enda jag kan sätta fingret på som var fel på hans outfit var avsaknaden av ett brett, riktigt mörkbrunt skärp.

Ida Pyk var chic i sin futuriska look, lyckades även matcha guld och silver riktigt bra.

Den absolut vackraste och graciösaste klänningen bars av Marina Kereklidou. Älskar hur hon har matchat champagne med svart, brunt och röda läppar. Pälskragen är sedan pricket över i:et.

samtliga bilder är tagna från elle.
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: