2010-12-09 | 19:19:14

two faces, one body


Råkar vara så att Ottilia är väldigt kluven idag, men vad kan man förvänta sig när det är femton dagar till jul och himlen blir mörkare för var dag?

Ena halvan är upp över öronen förtjust i sitt liv och allt vad det har att erbjuda, hur bra det har artat sig. Medan den andra inte på långa vägar kan dela glädjen utan istället går och grämer sig för allt hon inte har.

De förstår inte varandra, de där två, och när de ska försöka sammarbeta slutar det oftast i kaos och förvirring. Förvirring som tränger igenom alla barriärer och visar sig på ytan. Trots det hårda arbetet med att få dem att stanna där inne, utan någon utomståendes vetskap om dem, tar de ibland mod till sig och bryter alla hinder jag byggt upp.

Jag vill så gärna glädja mig över allt bra som händer nu, men det går inte. Det som grämer mig är för påtagligt och för stort att jag inte bara kan ta det med en klackspark och strunta i det. Jag vill, men jag kan inte.
4 Kommentarer
Millah:

Hej... Allt bra?

Jag har nu kört igång julklappstävlingar

& det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2010-12-10 | 09:22:12
URL: http://millahoman.blogg.se/
GUESS WHO?!:

- löve this picture!

2010-12-10 | 15:15:19
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Hanna.:

Ibland måste man helt enkelt bara hålla ut, och en av de som varje dag inspirerar mig till just det, är ingen mindre än du. Jag beundrar dig för att du (nästan!!!) alltid har humöret på topp, och för att du vid sidan om det hinner med allt du företagit dig. Ibland måste man gå igenom allt man har för att upptäcka det som är dåligt, och hur jobbigt det än kan vara, så behövs det. Det är saker som visar resultat i slutändan. Promise. <3



"And I know that it's a wonderful world but I can't feel it right now."

2010-12-10 | 17:15:31
URL: http://utanklikhet.blogg.se/
Liuza:

åh gillar bilden! btw snygg blogg måste jag säga :)



sv: tack :D

2010-12-12 | 02:35:56
URL: http://liuzaa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: